Siirry pääsisältöön
Snabb leverans
Fri frakt
30 dagars pengarna-tillbaka-garanti
Flexibla och säkra betalningar

Kevätsuola (Rio Maior) Portugalista 900g Doktor-Klaus

Tuotetiedot "Kevätsuola (Rio Maior) Portugalista 900g Doktor-Klaus"

Tämä tuote on elintarvike. Luonnollinen, biologisesti arvokas suola louhitaan perinteisellä käsityöllä. Se on Marinhas do Salin kiteistä suolaa, jossa aurinko kuivasi 200 miljoonaa vuotta sitten alkumeren.

  • Jyväkoko: Saatavana hienojakoisena (vapaasti valuva).
  • Pakkaus: Täytetty elintarvikehyväksyttyihin 900g PET-purkkeihin.
  • Alkuperä ja laatu: Portugalista peräisin oleva Doctor Klaus -kevätsuola saadaan pienviljelijöiden toimesta perinteistä käsityötä käyttäen.
  • Maku ja käyttö: Portugalista peräisin oleva luonnollinen kevätsuola on hieno mauste, joka ei ainoastaan jalosta ruokia, vaan tarjoaa myös lukuisia muita käyttömahdollisuuksia. Se on käsittelemätöntä, jodioimatonta, fluoraamatonta eikä sisällä kemiallisia lisäaineita, kuten paakkuuntumisenestoaineita. Se on miellyttävän makuinen ja hyvin sulava pöytäsuola ilman lisäaineita gourmet-ruokiin, ja sitä voidaan käyttää moniin muihinkin käyttötarkoituksiin (suolaveden valmistukseen, kylpyihin, suihkeisiin, puhdistukseen).

Suola on alkuaineiden natriumin ja kloorin yhdiste (natriumkloridi). Kemiassa ja ravitsemustieteessä se tunnetaan ruokasuolana, geologiassa vuorisuolana ja mineralogiassa haliittina.

Suolaesiintymien muodostuminen
Suolaa esiintyy hyvin usein sedimenttikivessä (sedimenttikivessä). Laskeumat muodostuvat, kun suola alun perin irtoaa kivistä sään vaikutuksesta ja huuhtoutuu veden mukana pois. Näin se pääsee vesistöihin ja valtameriin. Seisovissa vesissä haihtuminen johtaa suolan keskittymiseen. Kun vesi kuivuu, muodostuu kiteisiä kiinteitä suolakerrostumia. Ympäröivän alueen erilaisista geologisista muodostumista riippuen kerrostumiin lisätään muita suoloja.
Kiteinen suola
Kiteisellä suolalla tarkoitetaan yleensä sitä, että suolalla on kiteinen (järjestetty) rakenne. Tämä kiderakenne muodostuu aina - riippumatta siitä, missä ja miten suola muodostuu.
Suolasuola suolaliuoksessa
Suola liukenee hyvin veteen. Suurin liukoisuus on 26 %. Tämä tarkoittaa, että yhteen litraan vettä voi liueta enintään 260 g suolaa. Enemmän suolaa ei liukenisi, vaan se jäisi liukenemattomana pohjalle. Tällaista suolavettä kutsutaan kylläiseksi. Meriveteen liukenee valtavia määriä suolaa, sillä suolapitoisuus on keskimäärin 3,5 %.
Suolakaivokset ja kaivosalueet
Portugalin merisuola: Se on Marinhas do Salin kiteistä suolaa, jossa aurinko kuivasi 200 miljoonaa vuotta sitten alkumeren. Alueen vanhimmat löydöt, jotka voivat liittyä suolan tuotantoon, ovat peräisin paleoliittiselta ajalta ± 18 000 vuotta ennen Kristusta. Historiallisina aikoina roomalaiset käyttivät tätä suolatehdasta.
Suolatehtaat sijaitsevat laaksossa, joka syntyi suolan huuhtoutuessa tuhansien vuosien aikana. Maanalainen vesijuoksu kerää laaksoon suolavettä. Tämä suolavesi nousee pintaan vain 9 metrin syvyisessä kaivossa, joka muistuttaa suolavesilähdettä. Suola louhitaan käsin perinteisin menetelmin. Kun matalissa altaissa oleva suolavesi haihtuu kesäauringossa, suolakiteet työnnetään yhteen puisilla liukusäätimillä ja lapioidaan pyramidien muotoisille puualustoille. Näin jäljelle jäänyt suolavesi valuu pois ja kiteet latautuvat muottienergialla ja viimeisen kerran aurinkoenergialla. Näin tuotettua kristallisuolaa valvotaan jatkuvasti. Sitä myydään luonnonsuolana, ja se on tunnustettu Portugalin parhaaksi suolaksi.

Valmistaja:

FloraCuraFrance
31 Avenue Saint-Rémy
F-57600 Forbach

Kaikki tässä olevat tiedot on annettu parhaan tietämyksemme mukaan. Ne eivät ole diagnooseja eivätkä terapiaehdotuksia. Ne on tarkoitettu yksinomaan asiasta kiinnostuneille ja jatkokoulutusta varten. Emme ota vastuuta mistään vahingoista, jotka johtuvat suoraan tai välillisesti täällä annettujen tietojen käytöstä. Ota yhteyttä lääkäriin, jos epäilet sairautta. Tässä annetut asiakkaiden mielipiteet ovat subjektiivisia, eikä niitä pidä yleistää.




Suola on alkuaineiden natriumin ja kloorin yhdiste (natriumkloridi). Kemiassa ja ravitsemustieteessä se tunnetaan ruokasuolana, geologiassa vuorisuolana ja mineralogiassa haliittina.

Suolaesiintymien muodostuminen
Suolaa esiintyy hyvin usein sedimenttikivessä (sedimenttikivessä). Laskeumat muodostuvat, kun suola alun perin irtoaa kivistä sään vaikutuksesta ja huuhtoutuu veden mukana pois. Näin se pääsee vesistöihin ja valtameriin. Seisovissa vesissä haihtuminen johtaa suolan keskittymiseen. Kun vesi kuivuu, muodostuu kiteisiä kiinteitä suolakerrostumia. Ympäröivän alueen erilaisista geologisista muodostumista riippuen kerrostumiin lisätään muita suoloja.
Kiteinen suola
Kiteisellä suolalla tarkoitetaan yleensä sitä, että suolalla on kiteinen (järjestetty) rakenne. Tämä kiderakenne muodostuu aina - riippumatta siitä, missä ja miten suola muodostuu.
Suolasuola suolaliuoksessa
Suola liukenee hyvin veteen. Suurin liukoisuus on 26 %. Tämä tarkoittaa, että yhteen litraan vettä voi liueta enintään 260 g suolaa. Enemmän suolaa ei liukenisi, vaan se jäisi liukenemattomana pohjalle. Tällaista suolavettä kutsutaan kylläiseksi. Meriveteen liukenee valtavia määriä suolaa, sillä suolapitoisuus on keskimäärin 3,5 %.
Suolakaivokset ja kaivosalueet
Portugalin merisuola: Se on Marinhas do Salin kiteistä suolaa, jossa aurinko kuivasi 200 miljoonaa vuotta sitten alkumeren. Alueen vanhimmat löydöt, jotka voivat liittyä suolan tuotantoon, ovat peräisin paleoliittiselta ajalta ± 18 000 vuotta ennen Kristusta. Historiallisina aikoina roomalaiset käyttivät tätä suolatehdasta.
Suolatehtaat sijaitsevat laaksossa, joka on muodostunut suolan huuhtoutuessa tuhansien vuosien aikana. Maanalainen vesijuoksu kerää laaksoon suolavettä. Tämä suolavesi nousee pintaan vain 9 metrin syvyisessä kaivossa, joka muistuttaa suolavesilähdettä. Suola louhitaan käsin perinteisin menetelmin. Kun matalissa altaissa oleva suolavesi haihtuu kesäauringossa, suolakiteet työnnetään yhteen puisilla liukusäätimillä ja lapioidaan pyramidien muotoisille puualustoille. Näin jäljelle jäänyt suolavesi valuu pois ja kiteet latautuvat muottienergialla ja viimeisen kerran aurinkoenergialla. Näin tuotettua kristallisuolaa valvotaan jatkuvasti. Sitä myydään luonnonsuolana, ja se on tunnustettu Portugalin parhaaksi suolaksi.

Eigenschaften "Kevätsuola (Rio Maior) Portugalista 900g Doktor-Klaus"
Gewicht in g: 900 g
Eigenschaften "Kevätsuola (Rio Maior) Portugalista 900g Doktor-Klaus"
Gewicht in g: 900 g

0 / 0 arvostelua

Keskimääräinen arvosana 0 5 tähdestä

Jätä arvostelu!

Jaa kokemuksesi muiden asiakkaiden kanssa.


Shopinfos

E-Mail

X E-Mail Formular schliessen

Unser preisgekrönter Service beantwortet Ihre E-Mail Anfrage werktags innerhalb kurzer Zeit.


(*) Notwendige Felder
Unsere E-Mail: lasipurkit.fi@floracura.net
Bitte beachten Sie unsere Datenschutzerklärung.

Live-Chat

X Live-Chat schließen
  • Direkt Chat öffnen

Unsere Direktservice Zeit ist werktags von 8:00 Uhr bis 17:00 Uhr. Senden Sie uns jetzt eine Nachricht (oder E-Mail) - wir antworten garantiert am nächsten Werktag.