
Suodattimet
suodatin
- Lasi
- Muovi
- Laatikot ja ruukut
- Laboratorio- ja lääkärin vastaanottotarvikkeet
- Raaka-aineet
- Sitruunahappo (5)
- Steariinihappo (2)
- Luomumaissitärkkelys (3)
- Kolloidinen hopea (3)
- Luomukaritevoita (3)
- Natriumkarbonaatti (5)
- Kynttilän perusväri (10)
- Luonnonmukainen mehiläisvaha (2)
- Hopeakreemi (4)
- Desinfiointiaine (10)
- Kaksinkertaisesti tislattu vesi (6)
- Tislattu vesi (6)
- Luomuguarjauho (4)
- Luomuperun tärkkelys (3)
- Glyseroli (10)
- Sinapinsiemenet (4)
- Luomukuivahiiva (4)
- Ohramallas (4)
- Kolloidinen kulta (3)
- Magnesium (13)
- Omenapektiini (3)
- Luomuleivinjauhe (4)
- Punajuurijauhe (3)
- Talkkijauhe (3)
- Hirvensarven suola (3)
- Kuolleenmeren suola (4)
- Portugalin lähdesuola (3)
- Agavesiirappi (5)
- Sooda (5)
- Kaliumsorbaatti (5)
- Luomusokeri (3)
- Tulpat ja muut
- Sarjat
- Myynti %
steariinihappo
Puhdas steariinihappo – monipuolinen raaka-aine kosmetiikkaan, saippuanvalmistukseen, kynttilöihin sekä hoito- ja DIY-tuotteiden koostumuksiin. Edistää emulgointia, sakeuttamista ja stabilointia lukuisissa koostumuksissa.
Monipuolinen raaka-aine, joka tuo tekstuuria, vakautta ja hoitoa
Steariinihappo on tyydyttynyt, luonnossa esiintyvä rasvahappo, jota löytyy rasvoista ja kasviöljyistä. Kosmeettisissa koostumuksissa, hoitotuotteissa, saippuoissa tai kynttilöissä steariinihappoa käytetään tekstuurin, vakauden ja muodon parantamiseen. Se edistää emulgointia, sakeuttamista ja rakenteen muodostumista, minkä vuoksi se on arvostettu ainesosa sekä ammattimaisissa että kotitekoisissa koostumuksissa.
Tyypillisiä käyttökohteita
- Kosmetiikka ja ihonhoito: emulgointiaineena tai sakeuttamisaineena voiteissa, lotioneissa ja balsameissa
- Saippuanvalmistus: tuottaa vakaita, kovempia saippuapaloja, joilla on miellyttävä rakenne
- Kynttilöiden valmistus: parantaa kynttilöiden lujuutta ja palamiskäyttäytymistä
- Tee-se-itse-ohjeet: monipuolinen lisäaine kotitekoisiin hoito- tai vahatuotteisiin
Edut yhdellä silmäyksellä
- Rakennetta parantava: parantaa formulaatioiden vakautta ja yhdenmukaisuutta
- Monipuolinen käyttö: kosmetiikassa, saippuoissa, kynttilöissä ja tee-se-itse-resepteissä
- Yhteensopiva: sekoittuu hyvin öljyjen, vahojen ja emulgointiaineiden kanssa
- Tekstuuria edistävä: takaa miellyttävän tuntuman iholla ja tuotteen tarkasti määritellyn muodon
Käyttövinkkejä
Steariinihappo sekoitetaan parhaiten lämmitettynä reseptien öljy- tai vahavaiheeseen, jotta se jakautuu tasaisesti ja sen toiminnalliset ominaisuudet pääsevät täysimääräisesti esiin. Saippua-aineosissa se lisää kovuutta ja parantaa vaahtoutumista. Voiteissa ja lotioneissa se voi parantaa emulgointikykyä ja stabiilisuutta, kun sitä käytetään sopivassa yhdistelmässä muiden emulgointiaineiden kanssa.


